Waarom deze Service- & Helpdesk? - Klantenportaal IT-Connects

Ga naar de inhoud
Wij hebben meerdere klanten waarmee wij net als met u een onderhoudsovereenkomst hebben gesloten. Als u en alle overige klanten allemaal via verschillende manieren hun vragen, verzoeken en/of storingen melden, zouden wij de kans lopen om het overzicht kwijt te raken.

Het zou dan ook vervelend zijn als wij over een bepaald bericht heen kijken waardoor wij een vraag, verzoek en/of storing niet zien. Daarom hieronder de juiste manieren om uw vragen, verzoeken en/of storingen omtrent u website en/of hostingpakket bij ons te melden.


E-mail
Onlineformulier
Ticket
Telefonisch

Via deze Service- & Helpdesk kunt u overigens ook makkelijk inloggen op uw webmail account of gebruik maken van bepaalde tools en informatie vinden.

Wij zijn van mening dat door de mogelijkheden die wij bieden u altijd op de juiste manier uw vragen, verzoeken of meldingen aan ons door kunt geven. We willen u dan ook met klem verzoeken om geen andere e-mailadressen, telefoonnummers te gebruiken voor de genoemde doeleinden. Daarnaast willen wij u vragen om geen meldingen meer naar ons te zenden via Whatsapp, DM in Twitter of via Messenger van Facebook of SMS voor zover dit op uw van toepassing mocht zijn. Althans niet naar persoonlijke accounts of e-mailadressen.

Heeft u ondanks de mogelijkheden op deze Service- & Helpdesk nog vragen
dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Service- & Helpdesk IT-Connects
Postbus 155
4940 AD Raamsdonksveer (NB)

+31 (0)162 - 744144
+31 (0)162 - 744145  (helpdesk)

servicedesk@it-connects.nl
© 2022 - IT Connects - Alle rechten voorbehouden.
IT Connects is een handelsnaam van BM Forces B.V. gevestigd te Geertruidenberg
Terug naar de inhoud